Mies, kitara, kokemus ja herkkä tilannetaju ovat välineitä, joita Aimo Kokkola käyttää työssään ihmisten parissa, elämän juhlassa. Soittopeli auton takapenkillä hän lähtee syntymäkodistaan Pälkäneeltä tien päälle usein ja mielellään. Ohjelmistoa ja osaamista tuhansiin tunnelmiin onkin riittänyt sekä yritysten että yksityisten tilaisuuksien onnistuneeksi läpiviemiseksi.

 

Elämän juhlassa, ympärillä yhteiset ystävät...

Aimo Kokkola on viihdyttänyt asiakkaita ja henkilökuntaa sadoissa yritysten juhlissa ja tehnyt lämminhenkistä ohjelmaa harjannostajaisiin, koulutuksiin, teemapäiville, avajaisiin... Hän on esiintynyt ja ilahduttanut myös lukemattomissa yksityistilaisuuksissa. Aimo Kokkola on oiva trubaduuri häihin, häneltä luonnistuu ohjelma syntymäpäiville ja mihin tahansa muuhun juhlaan, missä kaivataan laulua, juontamista ja leikinlaskua – aidosti ja hyvällä maulla.

Hyvä maku ja tyyli ovatkin usein ensimmäisenä mielessä, kun tilaisuutta järjestetään. Esiintyjästä välittyvä yleisön arvostaminen ja hienovarainen juhlan ilmapiirin vaistoaminen luo edellytykset onnistuneelle kokonaisuudelle. Asiakkaan on voitava luottaa, että laatu pitää ja ohjelmaa tehdään tilaisuuteen sopivalla tyylillä.

"Parhaat päivät ovat edessäpäin."

Seurassanne tuhansien tunnelmien tekijä...

Ohjelmiston monipuolisuus antaa mahdollisuuden erilaisten teemojen ja tunnelmien läpiviemiseen. Hyvän esiintyjän pääkopan ja vaatekaapin sisällön pitääkin mukautua yleisön mukaan. Ennalta saatu tieto yrityksestä, päivänsankarista ja juhlan aiheesta varmistaa laulujen ja juttujen sopivuuden kulloiseenkin tapahtumaan.

Juhlan suunnitteluunkin tarvitaan osaamista. Yhä useammin kokeneen esiintyjän neuvoa kysytään käytännön järjestelyissä. On tärkeätä, että ohjelma rakennetaan luontevaksi siten, että yleisö tuntee tulleensa huomioonotetuksi viimeistä piirtoa myöten.

 

"Elämä on täynnä ekoja kertoja."

Iloinen ilmapiiri, hauska tarina, lempeä laulu...

Minuutilleen suunniteltu aikataulu toteutuu harvoin kuten on ajateltu. Silloin on turvallista valita esiintyjä, joka pystyy mukautumaan ja soveltamaan, tiivistämään tai venyttämään ilman kiireen tuntua tai pitkästymistä. Usein paras tapa edetä onkin se vanha tuttu: tilanteen mukaan.

Pienet asiat muuttuvat isoiksi, ellei niitä oteta huomioon. Määrätietoinen laatujärjestelmä aikatauluissa, pukeutumisessa, käytöksessä ja ohjelmistossa onkin trubaduuri Aimo Kokkolan tavoite. Hänen elämäntehtävänään on hyvä mieli ihmisille musiikin, naurun ja kyynelienkin kautta.

Sitä paitsi tyytyväinen juhlan järjestäjä saattaa soittaa joskus uudestaan, kun taas tarvitaan esiintyjää elämän juhlaan.